Stor växtbelysning spotlight för enkel väggmontering

Stor 36 Watt vägg-spotlight

Stor 36 Watt av vår vägg-spotlight modell.
Växtbelysningen kan praktiskt monteras upp med sin egen konsol och kräver inte någon armatur för att installeras.
Dessa spotlights är ett bra komplement till våra LED skenor då de punktbelyser och ger en kraftigare ljusbild på en mindre yta. De passar exempelvis perfekt att monteras upp där väggytan är begränsad eller i en växthörna.

Belysningen kan efter montering vinklas på sin axel så att ljuset kan punktbelysas där det är önskvärt.

Optimerat fullspektrum växtbelysning för alla stadier

Växtbelysningen är tillverkad med vårt optimerade spektrum för växter.
Spektrumet är optimerat så väl för de vegetativa som blommande och fruktgivande stadierna. Vi har tagit hänsyn till alla de olika pigment som växterna producerar så att växten kan utvecklas så bra som möjligt vare sig man odlar från frö eller köper nya växter som ställs under lampan. Du kan läsa mer om detta under information i menyn.

När vi skapat vårt fullspektrum har vi även tagit hänsyn till användaren av lampan. Till skillnad från många av våra konkurrenter så är vårt ljus behagligt och lyfter fram alla färger i växten på ett trevligt sätt. Vanlig LED växtbelysning som dominant i exempelvis röda våglängder uppfattas mer än ofta som störande att ha hängandes i exempelvis ett vardagsrum eller sovrum.
Konkurrerande tillverkare använder ofta också fläktar i sina lampor vilket skapar oljud som inte hör hemma i miljöer där man ständigt vistas. Våra lampor är däremot byggda med kraftiga metall-skal för att kunna avleda värmen som skapas utan behov av fläktar. Det gör att vår växtbelysning är helt tyst när den är i drift.

Växtbelysning för inomhus och utomhusbruk

Våra lampor fungerar bra för alla odlings och växtändamål året runt och våra väggspotlights är också IP65 klassade vilket innebär att de inte bara kan hängas upp inomhus utan även utomhus, i växthus, uterum och andra ställen där väder annars skulle ställa till det för vanliga lampor.

Det finns 1 recensioner för den här produkten
5 / 5
Nilsson
Ett foto på hela citronträdet under växtbelysningenEn av alla blommor på trädet just nuTvå andra fina blommor som slagit ut heltNya fina gröna och friska skott har bildatsEn av frukterna som växer på citronträdet
Jag installerade den här 36 Watt spotlighten efter att ha använt den mindre modellen ett tag till min Clevia som jag fått super bra resultat med. I början på våren fick jag mitt fina Citronträd i födelsedagspresent och bestämde mig kort därefter för att skaffa belysning till trädet så att det skulle må så bra som möjligt. En stund under våren stod trädet inne under lampan och redan ett par veckor efter jag ställt trädet under växtbelysningen så började det blomma. Denne första blomningen var enorm, jag räknade alla citronknoppar och där var 49 st citroner på väg. Givet klarar inte trädet av att hålla kvar alla dessa men det var ändå kul att se ett sådant resultat på så kort tid. Efter det har trädet blommat ännu en gång innan jag bestämt mig för att ställa ut det. Trädet stod ute en stund under sommaren men med tanke på hur sommaren varit så har inte mycket hänt under den tiden. Jag tog in citronträdet ganska tidigt och ställde det under min växtbelysning igen och det tog inte långt tid förrän trädet igen blommade. Blomningen var inte lika kraftig som den första men fortfarande rätt bra. Ett par veckor har gått sedan det blommade sist och nu har det börjat blomma än en gång. Citronträdet har alltså blommat fyra gånger sedan jag fick det i början på året, helt otroligt! Jag är verkligen jättenöjd med resultatet, och som ni kan se på bilderna så mår både trädet och blommorna bra. Många frukter ramlar som sagt av för att trädet inte orkar bära allt, men de som växer där just nu ser ut att bli riktigt fina. Citronträdet har också fått både nya skott, grenar och blad när det stått under sin växtbelysning. Skotten är gröna och friska och de blad som är färdigutvecklade ser jag nu är mer än dubbelt så stora som alla blad var på trädet när jag fick det. Det ska bli riktigt kul att se hur stort citronträdet är om ett par år. Som med den mindre spotlighten så är också den här trevlig att ha igång på kvällen. Ljuset är behagligt och det är trevligt att se något grönt som lyser upp i mörkret, speciellt nu när hösten börjar tränga sig in.

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Rött, Grönt, Blått
18, 10, 8 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner Ø, H, D, B
230mm, 270mm
Vikt
4.4 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
8.75 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS, IP65