Stor växtbelysning spotlight för enkel väggmontering

Stor 36 Watt vägg-spotlight

Stor 36 Watt av vår vägg-spotlight modell.
Växtbelysningen kan praktiskt monteras upp med sin egen konsol och kräver inte någon armatur för att installeras.
Dessa spotlights är ett bra komplement till våra LED skenor då de punktbelyser och ger en kraftigare ljusbild på en mindre yta. De passar exempelvis perfekt att monteras upp där väggytan är begränsad eller i en växthörna.

Belysningen kan efter montering vinklas på sin axel så att ljuset kan punktbelysas där det är önskvärt.

Optimerat fullspektrum växtbelysning för alla stadier

Växtbelysningen är tillverkad med vårt optimerade spektrum för växter.
Spektrumet är optimerat så väl för de vegetativa som blommande och fruktgivande stadierna. Vi har tagit hänsyn till alla de olika pigment som växterna producerar så att växten kan utvecklas så bra som möjligt vare sig man odlar från frö eller köper nya växter som ställs under lampan. Du kan läsa mer om detta under information i menyn.

När vi skapat vårt fullspektrum har vi även tagit hänsyn till användaren av lampan. Till skillnad från många av våra konkurrenter så är vårt ljus behagligt och lyfter fram alla färger i växten på ett trevligt sätt. Vanlig LED växtbelysning som dominant i exempelvis röda våglängder uppfattas mer än ofta som störande att ha hängandes i exempelvis ett vardagsrum eller sovrum.
Konkurrerande tillverkare använder ofta också fläktar i sina lampor vilket skapar oljud som inte hör hemma i miljöer där man ständigt vistas. Våra lampor är däremot byggda med kraftiga metall-skal för att kunna avleda värmen som skapas utan behov av fläktar. Det gör att vår växtbelysning är helt tyst när den är i drift.

Växtbelysning för inomhus och utomhusbruk

Våra lampor fungerar bra för alla odlings och växtändamål året runt och våra väggspotlights är också IP65 klassade vilket innebär att de inte bara kan hängas upp inomhus utan även utomhus, i växthus, uterum och andra ställen där väder annars skulle ställa till det för vanliga lampor.


Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Rött, Grönt, Blått
18, 10, 8 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner Ø, H, D, B
230mm, 270mm
Vikt
4.4 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
8.75 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS, IP65