Spotlight växtbelysning för upphängning 18 och 36 watt

18 Watt spotlight växtbelysning

Spotlight LED växtbelysning för upphängning på vägg. Dessa lampor är lite av ett komplement till våra växtbelysning skenor och E27 lampor, då de är kraftfullare än våra E27 spotlight samt uppfyller funktionen att punktbelysa istället för att ge en avlång ljusbild som skenorna gör.

Vår spotlight växtbelysning är perfekt om du exempelvis vill ge extra ljus till en större enskild växt eller mindre träd.
De finns som våra skenor i två olika styrkor, en mindre variant som drar 18 watt och en större 32 watt.
Växtbelysningen monteras enkelt upp på väggen med de medföljande konsolerna. Spotlighten tar upp mindre plats än våra skenor och kan efter upphängning vinklas på sin axel 180 grader.

Växtbelysning inomhus

Växtbelysningen är utrustad med Gemma LEDs optimerade och behagliga spektrum. Spektrumet ger en trevlig stämning och lämpar sig speciellt att hängas inomhus där kraven på trivselfaktor är hög.

Som våra andra mindre växtlampor är även den här lampan byggd med passiv kylning. Utan fläktar som surrar eller andra rörliga delar som låter. Växtlampan är helt tyst i drift, ett krav för den som vill hänga upp belysningen inomhus.

För utomhusbruk

Som våra andra växtbelysning är även dessa anpassade för både inomhus och utomhusbruk. Istället för aktiv kylning som kräver fläktar för att hålla dioderna tempererade, använder även våra spotlights passiv kylning. Det innebär att de istället för att ha fläktar som transporterar bort värmen, använder dessa växtlampor ett kraftigt metallskal som fungerar som kylfläns.
Tack vare detta blir växtbelysningen helt tyst och kan därför hängas upp vart som i en miljö där trivsel är en faktor.

Utöver den passiva kylningen är även växtbelysningen IP65 klassad, vilket betyder att lampan kan utsättas för fukt och regn, och därmed hängas så väl utomhus som inomhus.


Väggspotlight 18 Watt
1219 Kr

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Rött, Grönt, Blått
9, 5, 4 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
45°
Sockel
Ingen
Dimensioner Ø, H, D, B
180mm, 185mm
Vikt
2.6 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
8.75 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS, IP65