Långa växtbelysning-skenor som har rejält med kraft till växterna

Kraftfull LED ramp växtbelysning

Växtbelysning-skenor i samma utförande som våra 18 watt (50 cm) och 36 watt (100 cm) men med mer kraft.
Dessa skenor kommer i två olika varianter på 48 watt (60 cm) och 72 watt (100 cm) för ett mer kraftfullt ljus till dig som odlar ljuskrävande växter.

Växtbelysningen går utmärkt att montera direkt i taket för att punktbelysa ett område med växter utan att det blir jobbigt för ögonen, tack vare ljusets vinkel. Eftersom rampens konsoler går att vrida 180 grader går det också bra att montera rampen direkt på väggen för att rikta ljus nedåt, om man exempelvis har växter ståendes längs en vägg.

Växtbelysningen levereras med 1.5m sladd och stick-kontakt samt konsoler för stabil upphängning.

Knäpptyst växtbelysning

Många andra tillverkare använder vanligtvis det billigare alternativet och installerar istället en eller flera fläktar. Vi anser att fläktar skapar obehag och inte hör hemma i hemmet eller arbetsmiljön där man vill ha lugn och ro.

Ett av Gemma LEDs huvudkrav när vi skapar nya lampor är att de ska kunna klara sig helt utan mekanisk kylning. All växtbelysning från oss har därför istället för högljudda fläktar, robusta metall-höljen som effektivt leder bort värmen från växtbelysningen.

Optimerade våglängder i växtbelysning från Gemma LED

Till skillnad från andra tillverkare använder vi oss av våglängder som är fullt optimerade för växternas olika pigment. Med växtbelysning från Gemma LED får du ett ljus som både är bra för växterna men också behagligt att vistas kring.

Den här produkten har utgått

Det finns 4 recensioner för den här produkten
5 / 5
Fredrik Sjöstedt
Har en tidigare varient av denna också, och kan med glädje konstatera att den nyare varianten är superenkel att montera. Jag har den med tidur för att övervintra mina citronträd och andra medelhavsplantor. Med 2 sådana klarar jag c:a 10 träd/växter för övervintring. Jämfört med mina tidigare lösningar med lampor och lysrör, så har dessa LED givit mycket bättre ljus för växterna, vilket gjort utsättning på våren till en mycket enklare uppgift. Kan starkt rekomenderas !!

Solveig Wiking
Övervintring med växtbelysning-skena för Citronträd
Jag köpte en skena 72 w och använder den för övervintring av citrusträd. Jag är mycket nöjd med den. Den var lätt att montera och ger ett sken som liknar dagsljus och ser naturligt ut.

Christer Forsman
Efter 2 veckor med växtbelysning på växtvägg
Orkar ej få till en halv roman men kan här berätta att det verkar fungera utmärkt. Växtväggen har varit planterad bara i 2 veckor med växtbelysning, men växterna trivs så att de har växt och brett ut sig synbart på den korta tiden.

Linda
Kanon skena! - Mysigt ljus och framför allt såklart att både paprika, habanero blommar och ger frukt + att jag kan rota tomatskott i höst mörkret.. :) kan verkligen rekommenderas.. och det kommer bli fler..

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
25, 13, 10 Watt / 36, 20, 16 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
45 °
Sockel
Ingen
Dimensioner BxDxH
Skena, 48 Watt, 60 cm: 600mm, 75mm, 98mm
Skena, 72 Watt, 100 cm: 1000mm, 75mm, 98mm
Vikt
6 kg
Garanti
2 år
Ställ in energikostnad
34.99 Öre/Wh, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
 
23.33 Öre/Wh, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS, IP65