5 watt gu10 och mr16 LED växtbelysning

Effektiv GU10 för växter

I samband med att vi släppt våra nya och uppdaterade E14-spotlights släppte vi också vår nya GU10-modell. Vi använder samma 5 Watt fullspektrum COB (chip on board) och båda lamporna har utrustats med samma lamphus.

Genom att byta från enkla LED-chips till COB har vi med framgång förbättrat två saker med våra nya produkter. Vår nya växtbelysning har dubbelt så många chip jämfört med tidigare modell, vilket har gett oss bättre kontroll över förhållandet av våglängder och dess spektrum. Detta gör det möjligt för oss att bättre anpassa spektrumet för olika växtpigment men det gör det också möjligt för oss att få ett ännu bättre CRI-värde än tidigare vilket betyder att den nya modellen både fungerar bättre för växter och är mer lämplig för användning inomhus.
Den som tidigare använt vanliga LED-lampor för växter med en hög mängd rött ljus vet hur olämpliga de är användas inomhus, för att inte tala om hur jobbigt ljuset kan vara för ögonen. Detta är en icke-problem med våra lampor som de innehåller och reflekterar alla spektrumets färger som gör dem lämpliga för året runt bruk inomhusbruk.


Det finns 2 recensioner för den här produkten
5 / 5
Pär Eriksson
Låg värmeutveckling vilket uppskattas. Växterna verkar trivas (citron träd/lime)

Gert Olgarsson
Har haft fem lampor över växterna i uterummet hela vintern. Lamporna har körts ca. 12 timmar varje dag. Alla växterna har hållit sig friska och gröna, vilket aldrig skulle skett utan det extra tillskottet av ljus. Lamporna drar också väldigt lite ström, vilket inte är att förakta. Kan bara rekommendera dessa. Gert Olgarsson

GU10, 5 Watt
249 Kr

GU10, 5 Watt, två-pack, 20% rabatt
399 Kr

GU10, 5 Watt, fyr-pack, 30% rabatt
699 Kr

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
3, 1, 1 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Belysningsstyrka, 1m
230 Lux
Ljusvinkel
45°
Sockel
GU10
Dimensioner Ø, H
49mm, 64mm.
Vikt
0.8 kg
Driftkostnad
2.43 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS