9 watt E27 Växtbelysning

9 Watt E27 LED spotlight växtlampa

Ett mittemellan alternativ till våra 6 och 9 watt växtlampor.
Även den här växtbelysningen är utan fläktar och därmed helt ljudlös, precis som våra andra lampor. Detta skiljer sig från annan växtbelysning som i flesta fall kräver att dioderna kyls ner med fläktar.
Vi använder istället kraftiga metallkåpor som effektivt leder bort värmen från lampan.

LED för växter

Med LED till växter är går det att skräddarsy spektrumet som används. Det innebär att de våglängder som mest påverkar växten kan väljas ut och därmed göra lampan så effektiv och energisnål som möjligt. Till skillnad från andra tillverkare av LED växtbelysning väljer Gemma att optimera alla våglängder. Mer information om detta hittas under 'Växtbelysning info' i menyn.

Spotlight för mindre odling eller husväxter

Växtbelysning som fungerar bra för både den mindre odlingen och husväxter.
Precis som våra andra lampor har även vår 9 Watt E27 också grönt ljus som möjliggör en mycket bättre återspegling av färger hos växten. Annan LED växtbelysning använder inte sig av gröna våglängder, samt har en oproportionerlig fördelning mellan blått och rött ljus vilket gör att ljuset inte bara är svårt att odla under men även gör det jobbigt för ögonen. Läs mer om detta genom informationen som finns i menyn.

Det finns 1 recensioner för den här produkten
5 / 5
Thomas Ö
Har använt denna växtlampa till att övervintra ett citronträd i källaren (= svalt). Detta har gått över förväntan bra, trots att det i princip inte funnits tillgång till något naturligt dagsljus i det aktuella rummet. Fjolårsfrukterna mognade fint, och blommorna var talrika denna sommar! Ja trädet var så vackert och välmående att det tyvärr blev stulet från sommarvistelsen i trädgården...

E27, 9 Watt spotlight
499 Kr

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
4, 2, 3 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Belysningsstyrka, 1m
3400 Lux
Ljusvinkel
45°
Sockel
E27
Dimensioner Ø, H
95mm, 110mm
Vikt
0.4 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
4.37 Kr/månad , 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS