Växtbelysning E27 7W

Växtbelysning, E27 LED spotlight 7 Watt

Liten och ljudlös spotlight växtbelysning.
Istället för att använda högljuda och störande fläktar för nedkylning i växtlampan som andra tillverkare gör använder vi istället en kraftigt aluminium kåpa som effektivt leder bort den värmen som dioderna skapar. Den här växtbelysningen är perfekt för underhåll inomhus av växter året om och räcker till ett par mindre växter exempelvis som belysning till växterna i fönsterkarmen.

Växtlampa med optimerat ljus

för växter såväl som behagligt att se på. Pga kombinationen av rött blått och grönt ljus framhävs alla färger hos växten till skillnad från andra LED växtlampor där proportionen mellan våglängderna skapar ett obekvämt ljus som inte tillåter odlaren att avgöra alla färger hos växten som så klart är viktigt för den som vill ha extra belysning till sina blommor, men även för den som odlar och behöver kunna avgöra hur långt en växt kommit i sin utveckling. Du kan läsa mer om detta och se exempel på hur fäger reflekteras under olika spektrum om du klickar på information i menyn.

Odlar du blommor eller grönsaker

passa då även på att läsa om hur grönt ljus påverkar växterna. Du hittar information om detta på samma sida som färgjämförelserna. Du hittar också resultat samt dokumentation på samma sida om odlingstester mellan Gemmas växtlampor och vanlig LED växtbelysning.

Den här produkten har utgått


Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
3, 2, 2 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Belysningsstyrka, 1m
3200 Lux
Ljusvinkel
45°
Sockel
E27
Dimensioner Ø, H
95mm, 100mm
Vikt
0.2 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
3.4 Kr/månad , 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS