18 Watt växtlampa

Växtlampa till blommor

En kraftfull E27 växtlampa på hela 18 Watt som lämpar sig att hänga så väl i fönsterkarmen som extra ljus till favoritväxterna som i köket för örtodlingen.
Som våra andra växtlampor har även den här lampan passiv kylning vilket betyder att den till skillnad från många andra typer av LED växtlampor arbetar utan fläktar och därmed också är helt tyst. Ett måste för den som vill ha belysning till växter där krav på trivselfaktorn är hög.

Belysningen lämpar sig för året runt bruk och fungerar bra för så väl blommande, grönbladiga och fruktgivande växter som

Optimerat fullvärdigt spektrum

Spektrumet som Gemma LED har tagit fram är optimerat för växternas alla pigment och är gynnsamt för både vegetativ och blomnings fas.
När vi utvecklat spektrumet har vi haft både växter och trivselfaktor i åtanke, vilket innebär att våra lampor till skillnad från många konkurrenters produkter är trevliga att ha hängandes i rum där man vistas. Tack vare det fullvärdiga spektrumet ger lampan en varm känsla där alla färger hos växten reflekteras och lyser upp på ett trevligt sätt.

LED växtbelysning

Att använda LED till växtbelysning är som nämnt ovan bra, då spektrumet kan anpassas i större utsträckning än vad som kan göras för lågenergi eller HPS.
Istället för att slösa elektricitet med en lågenergi eller HPS lampa som producerar ett brett spektrum kan var våglängd istället skräddarsys med LED vilket innebär att spektrumet kan anpassas efter de våglängder som växterna är mest produktiva i.


20% rabatt just nu

E27, 18 Watt spotlight
649 Kr 519 Kr

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
9, 5, 4 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Belysningsstyrka, 1m
5000 Lux
Ljusvinkel
45°
Sockel
E27
Dimensioner Ø, H
120mm, 126mm
Vikt
0.6 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
8.75 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS