18 Watt växtlampa

Växtlampa till blommor

En kraftfull E27 växtlampa på hela 18 Watt som lämpar sig att hänga så väl i fönsterkarmen som extra ljus till favoritväxterna som i köket för örtodlingen.
Som våra andra växtlampor har även den här lampan passiv kylning vilket betyder att den till skillnad från många andra typer av LED växtlampor arbetar utan fläktar och därmed också är helt tyst. Ett måste för den som vill ha belysning till växter där krav på trivselfaktorn är hög.

Belysningen lämpar sig för året runt bruk och fungerar bra för så väl blommande, grönbladiga och fruktgivande växter som

Optimerat fullvärdigt spektrum

Spektrumet som Gemma LED har tagit fram är optimerat för växternas alla pigment och är gynnsamt för både vegetativ och blomnings fas.
När vi utvecklat spektrumet har vi haft både växter och trivselfaktor i åtanke, vilket innebär att våra lampor till skillnad från många konkurrenters produkter är trevliga att ha hängandes i rum där man vistas. Tack vare det fullvärdiga spektrumet ger lampan en varm känsla där alla färger hos växten reflekteras och lyser upp på ett trevligt sätt.

LED växtbelysning

Att använda LED till växtbelysning är som nämnt ovan bra, då spektrumet kan anpassas i större utsträckning än vad som kan göras för lågenergi eller HPS.
Istället för att slösa elektricitet med en lågenergi eller HPS lampa som producerar ett brett spektrum kan var våglängd istället skräddarsys med LED vilket innebär att spektrumet kan anpassas efter de våglängder som växterna är mest produktiva i.

Det finns 6 recensioner för den här produkten
5 / 5
Tobias Dehlin
Har tyvärr ingen bild då dessa användes för att hålla alla mina inomhusväxter vid liv när jag bodde i ett slderläge. Underbar produkt. Har rekomenderat till mina vänner. Mvh Tobias dehlin

Cecilia Lindqvist
Köpte till mina 2 "vatten-projekt", dvs cylindervas och jätte-bubbla. Endast cylindervasen (innehållande akvarieväxter, fisk, räkor och snäcka) är i bruk än så länge. Tillfredsställande ljus med lagom spridning ovanifrån. Vasen kommer framöver att flyttas med ljuskällan närmare ovanifrån. Som det är nu lyser den på drygt 1 m höjd ovanför, men även det ger växterna tillräckligt. Behagligt ljus även när man vistas i närheten som rumsbelysning.

Christin Sjong Andersen
Superbra lampa. Använder som extrabelysning till lime- och olivträd under vintern. Snabb leverans.

Jea
Toppenlampor som driver fram mina frön utan att bränna eller torka ut. Att jag sedan fick med en sockel för att kunna hänga växtlampan i ett fönster är bara extraplus! Att jag, som en glad amatör, lyckas med att få riktigt fint gröna och frodiga örter och växter kan jag tacka gemma för! Tack!

Anders
Växtlampan Funkar bra! Krångligt att hitta recensionsstället. En direktlänk hade varit smartare. Varför krav på 500 tecken. Är det för att försvåra jobbet med att skriva? Jag är nöjd med produkten och växterna (2st) har lite trångt under lampan men tar sig igenom vintern.

Veronica
Citronmeliss har växt markant under lampanVäxter under 18 watt E27 växtbelysning lampa växer markant
Riktigt bra belysning! Efter bara någon vecka har bl.a. min Citronmeliss växt markant! Jag är inte jätte duktig på växtbelysning men jag vet att just den här lampan var värd sitt pris! Den var även ansvarsfullt postad i ett välpackad paket. Supernöjd, 5 stjärnor av 5.

E27, 18 Watt spotlight
649 Kr

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
9, 5, 4 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Belysningsstyrka, 1m
5000 Lux
Ljusvinkel
45°
Sockel
E27
Dimensioner Ø, H
120mm, 126mm
Vikt
0.6 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
8.75 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS