Växtbelysning E27 12 watt

Växtbelysning, E27 LED spotlight 12 watt

Ljudlös större spotlight växtbelysning.
Även den här växtbelysningen använder en kraftig aluminium kylfläns för att effektivt kyla ner dioderna istället för surrande och störande fläktar. Växtbelysningen passar utmärkt som belysning inomhus för den lilla örtodlingen i köket eller som extra ljus för för dina lite större inneväxter som du vill förlänga årets mörka dagar till. Med sin låga energiförbrukning kan du helt glömma bort att den är igång och bara njuta av dina växter året om.

Med optimerat ljus i växtbelysningen

för dina växter vad de behöver samtidigt som ljuskombinationen av rött blått och grönt ljus låter dig se alla färger hos dina växter utan problem. Du som tidigare använt vanlig LED växtbelysning vet om hur jobbigt ljuset kan vara att titta på då vanlig LED växtbelysning använder udda proportioner av det röda och det blå ljuset som resulterar i något som liknar seris-rosa eller skarpt rött. Eftersom grönt ljus heller inte finns med, reflekterar heller inte hela det synliga spektrumet och många färger försvinner från växterna.
Det gör vanlig LED växtbelysning inte bara jobbig att titta på, utan även svår att jobba med om man använder dem för odling då det blir svårt att avgöra färgerna för att avgöra hälsa och utveckling hos växten.

Växtlampa med grönt ljus

Grönt ljus påverkar också växterna, även om det inte påverkar just klorofyllet. Läs mer om vad grönt ljus går under 'Växtbelysning info' i menyn där du också kan se tester mellan våra lampor och vanliga LED växtlampor.

Växtlampan räcker till en yta på ca ½ kvadratmeter.


20% rabatt just nu

E27, 12 Watt spotlight
579 Kr 463 Kr

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
6, 3, 3 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Belysningsstyrka, 1m
3600 Lux
Ljusvinkel
45°
Sockel
E27
Dimensioner Ø, H
120mm, 126mm
Vikt
0.4 kg
Garanti
2 år
Driftkostnad
5.83 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS