Kraftfull odlingsbelysning

Enorm och kraftfull 675 watt växtbelysning
En helt enorm LED-växtbelysning på hela 675 watt. Med den här lampan kommer du alltid uppnå perfekta resultat med vad du än odlar, vare sig det är växter som ger frukt eller blommor. Den är speciellt framtagen för odlare där ljusmängden går före allt annat.
På grund av sin kompakta form och storlek har vi använt oss av aktiv kylning för lampan vilket gör att den väsnas och inte är lämplig att hängas där ljud kan vara en störande faktor. Tack vare den aktiva kylningen och kompakta mått kan vi hålla ett lägre pris per Watt. Växtbelysningen är ett perfekt val för den som är ute efter en kraftfull lampa.

En annan fördel med att välja våra aktivt kylda lampor är att de är mer optimerade för blom och fruktgivande växter. Eftersom dessa lampor ytterst används för att odla växter för frukt och blommor har vi maximerat det röda spektrumet till en högre grad än i våra passivt kylda lampor.
Vi använder fortfarande en bra fördelning av blått och grönt ljus för att växterna både ska ha god tillväxt samt utveckla alla pigment som de bör, samtidigt som belysningen blir trevlig att arbeta under på grund av sitt fulla spektrum.

Utöver att spektrumet är optimerat för blomning och frukt är växtbelysningens moduler med dioder också redundant byggda.
Det innebär att om det skulle vara problem med någon av modulerna i lampan och modulen helt lägger av påverkas enbart den modulen som det är fel på. Resten av modulerna fortsätter att lysa som normalt och delen som är trasig kan enkelt bytas ut medans odlingen fortsätter med minimal störning och utan avbrott.


Anpassningsbar odlingslampa

Till odlingslampan medföljer 1 meter standard löstagbar nät-kabel (IEC C13). Nätkabeln kan lätt kan bytas ut till önskvärd längd så att den kan passas in i det utrymme den ska hängas i. Nätkablar finns tillgängliga i en mängd olika längder, från ett par decimeter till tiotals meter.

På lamphuset sitter det även två st strömbrytare monterade.
Med dessa kan odlaren själv variera styrkan på ljuset genom att antingen ha igång hälften av alla moduler eller välja att ha hela lampan tänd. En bra fördel när det kommer till att både kunna odla men även ta sticklingar och grodda frön under en och samma odlingslampa.

Växtbelysning med högre foton-flöde

Till skillnad från många av de mindre lamporna som använder 1 watt dioder, använder våra större varianter istället 3 watt dioder. Det innebär att lamporna har ett högre foton-flöde och blir på grund av det effektivare än 1 watt dioder då växten kan ta till vara på mer ljus som kommer från odlingslampan.
Hela belysningen består av 225 stycken 3 watt dioder i ett spektrum som är fullt optimerat för växtens alla stadier samtidigt som det ger ett trevligt sken att arbeta under.Det finns 0 recensioner för den här produkten


Rött, Grönt, Blått
486, 108, 81 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner BxDxH
488x488x70mm
Ljudnivå
33 dB
Vikt
10.5 kg
Garanti
3 år
Driftkostnad
328.05 Kr/månad (Ställ in energikostnad)
 
90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS
Din kundvagn
Kundvagnen är tom

LED Växtbelysning
E27 18w
E27 12w
E27 9w
E27 7w
E14 5w
GU10, MR16 5w
T8 lysrör 10-24w
Spotlight 18w
Spotlight 36w
Ramp 18w-36w
Ramp 48w-72w
Takväxtbelysning 9-18w
E40 40w
E40 60w
Odlingslampa 30w
Odlingslampa 60w
Odlingslampa 90w
Odlingslampa 180w
Odlingslampa 300w

Odlingslampa 1200w

Gemma FAQ

Guide

Information
Färger, LED och växter
Odling 4w vs 10w
Odling 60w vs 90w UFO

Kundtjänst

Betala med Payson