Enorm och kraftfull 675 watt växtbelysning

Kraftfull odlingsbelysning

En helt enorm LED-växtbelysning på hela 675 watt. Med den här lampan kommer du alltid uppnå perfekta resultat med vad du än odlar, vare sig det är växter som ger frukt eller blommor. Den är speciellt framtagen för odlare där ljusmängden går före allt annat.
På grund av sin kompakta form och storlek har vi använt oss av aktiv kylning för lampan vilket gör att den väsnas och inte är lämplig att hängas där ljud kan vara en störande faktor. Tack vare den aktiva kylningen och kompakta mått kan vi hålla ett lägre pris per Watt. Växtbelysningen är ett perfekt val för den som är ute efter en kraftfull lampa.

En annan fördel med att välja våra aktivt kylda lampor är att de är mer optimerade för blom och fruktgivande växter. Eftersom dessa lampor ytterst används för att odla växter för frukt och blommor har vi maximerat det röda spektrumet till en högre grad än i våra passivt kylda lampor.
Vi använder fortfarande en bra fördelning av blått och grönt ljus för att växterna både ska ha god tillväxt samt utveckla alla pigment som de bör, samtidigt som belysningen blir trevlig att arbeta under på grund av sitt fulla spektrum.

Utöver att spektrumet är optimerat för blomning och frukt är växtbelysningens moduler med dioder också redundant byggda.
Det innebär att om det skulle vara problem med någon av modulerna i lampan och modulen helt lägger av påverkas enbart den modulen som det är fel på. Resten av modulerna fortsätter att lysa som normalt och delen som är trasig kan enkelt bytas ut medans odlingen fortsätter med minimal störning och utan avbrott.

Anpassningsbar odlingslampa

Till odlingslampan medföljer 1 meter standard löstagbar nät-kabel (IEC C13). Nätkabeln kan lätt kan bytas ut till önskvärd längd så att den kan passas in i det utrymme den ska hängas i. Nätkablar finns tillgängliga i en mängd olika längder, från ett par decimeter till tiotals meter.

På lamphuset sitter det även två st strömbrytare monterade.
Med dessa kan odlaren själv variera styrkan på ljuset genom att antingen ha igång hälften av alla moduler eller välja att ha hela lampan tänd. En bra fördel när det kommer till att både kunna odla men även ta sticklingar och grodda frön under en och samma odlingslampa.

Växtbelysning med högre foton-flöde

Till skillnad från många av de mindre lamporna som använder 1 watt dioder, använder våra större varianter istället 3 watt dioder. Det innebär att lamporna har ett högre foton-flöde och blir på grund av det effektivare än 1 watt dioder då växten kan ta till vara på mer ljus som kommer från odlingslampan.
Hela belysningen består av 225 stycken 3 watt dioder i ett spektrum som är fullt optimerat för växtens alla stadier samtidigt som det ger ett trevligt sken att arbeta under.

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Rött, Grönt, Blått
486, 108, 81 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner BxDxH
33 dB
Vikt
10.5 kg
Garanti
3 år
Garanti
87.48 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS