Kraftfull strålkastare växtbelysning 60 watt

LED växtbelysning 60 Watt

Helt ljudlös med mycket kraft!
Istället för att använda nedkylning med fläktar som annan LED växtbelysning gör använder den här istället en silikon-gel vilket effektivt leder bort värmen från dioderna.

Både värmelampor och LED avsedda för odling av liknande kaliber har antingen för mycket ljus eller för obekvämt ljus för att exempelvis kunna placeras inomhus i ett vardagsrum. Detta är inget problem för vår 60 watt odlingslampa som lätt kan stå öppet där man ofta vistas utan att bli jobbig för ögonen tack vare valet av våglängder och vinkeln på ljuset. Denna växtbelysning går utmärkt att ha inne men dess skal är även godkänt för utomhusbruk så att du med växthus lätt ska kunna tillföra extra belysning om du exempelvis vill förlänga odlingssäsongen.

Med växtbelysningen medföljer bastanta konsoler för stabil upphängning samt en färdigmonterad kabel med stickkontakt.

Räcker till en yta på mellan 1-2 kvadratmeter.

Odlingslampa för bästa möjliga tillväxt

med denna kraftfulla växtbelysning.
Som våra andra lampor har även denna växtbelysning rött, blått och grönt ljus för att främja alla pigment hos växterna samtidigt som kombinationen av ljuset framhäver alla färger hos växterna.
Du kan läsa mer och se bilder om jämförelsetester vi har gjort med den här växtbelysningen och odlingslampa UFO LED 90 watt under Info i menyn.
Förutom att vår växtlampa med 30 mindre watt gav ett bättre resultat, väsnas den inte som andra växtbelysningar gör, UFO LED lampan är inget undantag då den har flera fläktar som går non-stop för att kyla ner belysningen. UFO lampan ger också som annan LED växtbelysning ett obekvämt ljus på grund av den oproportionerliga fördelningen mellan färger. Att hålla på med växterna under vår 60 watt växtbelysning är en ren fröjd medan det under UFO växtbelysningen är nästintill oumbärligt. Främst för att ljuset är väldigt jobbigt för ögonen men också för att allt blir rött och inga färger träder fram hos växterna. Detta gör det väldigt svårt att avnjuta fina blommor men minst lika svårt att avgöra vitala tecken hos växterna.

Växthus och växtbelysning

Odlar du i växthus och vill förlänga året så långt tid som möjligt är detta rätt växtbelysning att välja då den är IP65 märkt, vilket innebär att den är godkänd för utomhusbruk.

Den här produkten har utgått

Det finns 1 recensioner för den här produkten
5 / 5
Anders
Hängde upp lampan i vardagsrummet ca 70cm över vårt gamla köksbord. Lampan gav rikligt med ljus över ca 1,3 kvadratmeter, dvs alla växter jag ville förgro till våren. Barnen gillade lampan som gav vitt ljus men om man stack in händerna nära blev det olika färgdottar.

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Teknisk specifikation

Rött, Grönt, Blått
26, 24, 10 Watt
Brinntid
50 000 timmar
rabatt just nu
45 Ljusvinkel & 90 Ljusvinkel
Sockel
Ingen
Dimensioner BxDxH
Strålkastare 60 Watt (45°): 330mm, 230mm, 135mm
Strålkastare 60 Watt (90°) (Ej IP65): 330mm, 230mm, 135mm
Vikt
4 kg
Garanti
2 år
Ställ in energikostnad
34.99 Öre/Wh, 90 Öre/Wh, 18 Kr/månad
 
23.33 Öre/Wh, 90 Öre/Wh, 18 Kr/månad
Märkning
CE, RoHS, IP65