Stor och kraftfull 300 watt växtbelysning

Växtbelysning med kraft

En av vår mest kraftfulla växtbelysning. Med sina hela 300 watt kan du verkligen se fram emot en rejäl tillväxt med såväl blommor som blad och frukt.
Växtbelysningen är specifikt framtagen för den som odlar eller kultiverar växter, i utrymme där trivselfaktor inte är prioritet nummer ett. Vi har kunnat pressa priset genom att för våra kraftfullare lampor avvika från att använda passiv kylning, vilket innebär att vi kyler våra större växtlampor med fläktar. Dessa fläktarna gör så klart ljud ifrån sig, och på grund av detta är de inte ideala att ha hängandes på platser där man vill ha en lugn tillvaro.

Vår aktivt kylda växtbelysning kommer utrustad med kontakt för att ansluta standardiserad nät-kabel (IEC C13). En nätkabel på 1 meter medföljer men kan lätt bytas ut till önskvärd längd tack vare den standardiserade kontakten i lampan.

Högre foton-flöde med 3 watt dioder

Tack vare de mer kraftfulla 3 watt dioderna kan växterna ta till vara på mer av ljusenergin än om vanliga 1 watt dioder använts vilket innebär att även om spektrumet i dessa lampor är de samma som i våra lampor där vi måste använda 1 watt dioder så är ljuset mer effektivt i det att foton-flödet är högre och mer energi träffar växten.

I vår serie med aktivt kylda lampor har vi också valt att ge extra stöd för blommande och fruktgivande växter. Vi behåller vår goda fördelning av blått och grönt ljus vilket gör lampan lätt att arbeta under samt ger växterna stöd för produktion av andra vitala pigment samtidigt som vi maximerar den röda delen av spektrumet som kommer hjälpa både mängden och storleken av blommor och frukt.

Styr din odlingslampa

Odlingslampan är utrustad med två strömbrytare.
Med dessa kan odlaren själv välja om halva eller hela belysningen ska vara igång. En utmärkt funktion för när både groddning, sticklingar och odling ska ske under en och samma lampa.

Växtlamporna är redundant byggda med separata moduler som alla håller 25 individuella dioder. Genom att separera dioderna i form av moduler innebär det att om en modul av någon anledning skulle sluta fungera är det enbart den felande modulen som slutar fungera och inte hela lampan.
Att byta ut den trasiga delen går snabbt och enkelt med minimal påverkan på den pågående odlingen.

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Rött, Grönt, Blått
216, 48, 36 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner BxDxH
33 dB
Vikt
6.5 kg
Garanti
3 år
Garanti
87.48 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS