Odlingslampa speciellt för odling

Enorm odlingslampa för högpresterande ändamål
Den här belysningen är speciellt framtagen för människor med väldigt höga krav på sin odlingslampa och sitt odlingsresultat. Med sin storlek och sina 1200 Watt hänger belysningen utmärkt i så väl små som stora odlingstält och täcker lätt upp 2-4kvm med högpresterande resultat.

Våra mindre modeller av växtbelysning använder passiv kylning och är helt tystgående, medans dessa större odlingslampor är byggda i ett mer kompakt format och kyls därför med fläktar.
Tack vare den kompakta formen används det mindre material för att framställa lampan vilket slutligen ger ett lägre pris per Watt. Belysningen lämpas inte att hängas där ljud kan verka störande utan är specifikt ämnad till den som odlar och enbart har för avsikt att använda belysningen för odling.
Eftersom våra aktivt kylda lampor är speciellt framtagna för de med huvudintresse att odla har vi också valt ett varmare spektrum som är mer optimerat för fruktgivande och blommande växter samtidigt som vi behåller de viktiga komponenter som gör belysningen lätt och trevlig att arbeta under.

En annan faktor som gör att dessa lampor lämpar sig för odling är deras redundanta konstruktion. Eftersom alla grupper av dioder sitter installerade som isolerade moduler uppnås en högre driftsäkerhet med belysningen. Skulle en modul lägga av så påverkar inte det de andra modulerna av detta och lampan fortsätter lysa som normalt. Modulen kan sedan enkelt bytas ut på ett par minuter.


Kraftfulla 3 Watt dioder

I vår serie med aktivt kylda odlingslampor använder vi 3 Watt dioder istället för 1 Watt dioder. Detta innebär ett högre foton-flöde och mer ljus per diod men också ett lägre pris i förhållande till Watt eftersom färre dioder behöver användas för att uppnå samma effekt som skulle behövas om 1 Watt dioder användes.

Växtbelysningen består av hela 400 stycken 3 Watt dioder i ett spektrum som är fullt optimerat för växternas alla stadier och pigment med ytterligare optimering speciellt för växter som blommar eller ger frukt.

Mer kontroll över odlingslampan

Belysningen kommer levererad med kabel, och är anpassad med en standard nät-kabel plugg (IEC C13) vilket betyder att kabeln lätt kan bytas ut och anpassas till den längd som passar bäst för ändamålet.
På odlingslampan sitter det även två strömbrytare monterade. Med dessa kan styrkan för belysningen styras genom att antingen låta halva eller hela lampan vara aktiv. Denna funktion kommer bra till hands vid uppdragning av frön och sticklingar.Det finns 0 recensioner för den här produkten


Rött, Grönt, Blått
864, 192, 144 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner BxDxH
650x650x75mm
Ljudnivå
33 dB
Vikt
19 kg
Garanti
3 år
Driftkostnad
583.2 Kr/månad (Ställ in energikostnad)
 
90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS
Din kundvagn
Kundvagnen är tom

LED Växtbelysning
E27 18w
E27 12w
E27 9w
E27 7w
E14 5w
GU10, MR16 5w
T8 lysrör 10-24w
Spotlight 18w
Spotlight 36w
Ramp 18w-36w
Ramp 48w-72w
Takväxtbelysning 9-18w
E40 40w
E40 60w
Odlingslampa 30w
Odlingslampa 60w
Odlingslampa 90w
Odlingslampa 180w
Odlingslampa 300w
Odlingslampa 675w


Gemma FAQ

Guide

Information
Färger, LED och växter
Odling 4w vs 10w
Odling 60w vs 90w UFO

Kundtjänst

Betala med Payson