Lite men kraftfull och kompakt 90 växtbelysningen

Liten men kraftfull växtbelysning för odling

En liten, energisnål och kraftfull växtbelysning till ett bra pris.
Detta är den minsta modellen i vår serie lampor med aktiv kylning. Det innebär att till skillnad från vår passivt kylda växtbelysning som leder bort värmen genom sitt metall-skal använder dessa växtlampor istället fläktar för att kyla dioderna. Den passiva kylningen fungerar utmärkt, speciellt när lampan behöver hänga i ett rum där det finns krav på trivselfaktor. Nackdelen med den passiva kylningen är att lamporna kräver mer metall för att kyla LED dioderna än vad en växtbelysning med aktiv kylning gör.
Med aktiv kylning används mindre metall vilket minskar både inköp och fraktkostnad, och därmed slutpriset.
Växtbelysningen är med sina fläktar inte någon kandidat att exempelvis hänga i ett vardagsrum eller kök utan bör användas avskärmat.

Växtbelysning i den här serien med aktiv kylning är framtagna för de som i första hand odlar och kultiverar växter där effektivitet och pris är det viktigaste.
Spektrumet är till skillnad från våra passivt kylda lampor mer anpassat för blom och frukt-stadier och lämpar sig på så och sätt bättre att odla med.

Lampan kommer utrustad med en meter standard nät-kabel (IEC C13) som lätt kan bytas ut till önskvärd längd.

Kraftfulla 3 watt dioder

I våra större lampor använder vi de mer kraftfulla 3 watt dioderna istället för 1 watt dioderna som i de mindre växtlamporna. Fördelen med 3 watt dioderna är att de har ett högre foton-flöde än vad 1 watt dioderna kan pumpa ut, vilket innebär att växterna kan ta åt sig mer ljus.
En annan fördel är att det krävs mindre antal dioder för att producera en lampa, vilket hjälper till att hålla priset lägre.

Odlingslampa optimerad för blommor och frukt

Eftersom våra aktivt kylda odlingslampor är speciellt framtagna för de personer som i första hand odlar har vi valt att maximera effekten av det röda spektrumet vilket hjälper växter som både blommar och ger frukt.
Vi behåller fortfarande en bra blandning av både blått och grönt ljus för att lampan ska vara bekväm att arbeta under och för att andra vitala pigment ska produceras men med fördelen att växtbelysningen ger extra kraft till blommande och fruktgivande växter.

Beställ nu och delbetala från 100Kr/mån med Payson-faktura

Rött, Grönt, Blått
66, 12, 12 Watt
Brinntid
50 000 timmar
Ljusvinkel
90°
Sockel
Ingen
Dimensioner BxLxH
33 dB
Vikt
2.3 kg
Garanti
3 år
Garanti
43.74 Kr/månad, 90 Öre/Wh, 18 timmar/dygn
Märkning
CE, RoHS